Podijelite

Iz SDP-a Split 3 uputili su priopćenje u kojem upozoravaju građane na opasnost od pada ograde u Ulici Marina Getaldića te od odgovornih zahtijevaju hitnu reakciju i popravak ograde. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

– Upozoravamo sve stanovnike Gradskog kotara Split 3, da smo na pješačkom nathodniku u Ulici Marina Getaldića, ispod kojeg  prolazi spojna cesta između ulica Matice Hrvatske i Kroz Smrdečac, primjetili opasne nedostatke na ogradi nathodnika. Temelji, ali i željezna konstrukcija su od zuba vremena korodirali i opasno je narušena stabilnost i svrha ograde.

Na tom dijelu Getaldićeve ulice prolazi veliki broj stanovnika našeg Splita 3, posebno djece. Isto tako, tim dijelom spojne ceste svakodnevno prolazi veliki broj kamiona i dostavnih vozila što dodatno narušava stabilnost ograde i prijeti urušavanje iste na spojnu cestu.

Tražimo od nadležnih gradskih službi hitan popravak i intervenciju jer je ugrožena sigurnost kako pješaka, tako i vozila. Ovaj problem, naizgled nevidljiv i sitan, vrlo je bitan i opasanost treba hitno otkloniti.

Probleme treba rješavati na vrijeme i prije nego se dogodi nesreća. – stoji u priopćenju koje potpisuju povjerenica SDP-a Split 3 Sara Paligorić i koordinatorica SDP-a Split 3  Eleonora Mandić.Podijelite

Komentiraj

Napišite komentar

* Obvezno potvrditi GDPR

*

Slažem se

Upišite svoje ime