SCENA IZ SPLITA Usred trgovačkog centra paradira velikom zastavom na kojoj je grb HOS-a sa ZDS

[FOTO] Nosio je odjeću s istim obilježjima

Zanimljiv prizor iz jednog splitskog trgovačkog centra, javljaju nam naši čitatelji u subotu ujutro.


Naime, vjerojatno jedan od HOS-ovaca, trgovačkim centrom paradira sa velikom zastavom na kojoj je grb HOS-a sa ZDS.

Privukao je pažnju prolaznika jer je osim zastave na sebi nosio kapu i majicu sa istim obilježjima.

Podsjetimo, na današnji dan prije 80 godina osnovana je zločinačka i kvislinška tvorevina koja se zvala Nezavisna Država Hrvatska. Na isti dan IX. bojna HOS-a “Rafael vitez Boban“ svake godine u Splitu obilježava svoju obljetnicu.

Hrvatski sabor trebao bi do kraja svibnja raspravljati o izmjenama i dopunama Kaznenog zakona koje predlaže vladajuća koalicija, a ovih dana dovršen je i nacrt teksta kojim se u Kazeni zakon želi ugraditi članak kojim bi se zabranilo javnu uporabu ustaškog pozdrava “Za dom spremni”, koji je najavljen početkom ove godine.

Moja reakcija na članak je...
Vau
136
Haha
17
Hagić
11
Hmmm
7
Plač
13
Grrr
124
Molim?
28

6 KOMENTARI

  1. Kad “novinar” završi fakultet u Kumrovcu onda piše ovakve komunističke članke. “zločinačka i kvislinška tvorevina koja se zvala Nezavisna Država Hrvatska ” Nezavisna Država Hrvatska je stvorena vodstvom hrvatskog naroda i to ogromnom većinom. Ne može biti kvislinška nego nacistička i to svojim izborom i izborom naroda opet u velikoj večini . Nije zločinačka tvorevina nego država u kojoj su za vrijeme rata počinjeni zločini , e sad te zločine nije podržavala velika večina. Očito je da “novinar” pisac korištenjem ovog naziva uz navedeni fakultet ima i Slobinu diplomu.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime