HAK je izvijestio da je vozilo u kvaru na autocesti A1 između čvora POSEDARJE i čvora MASLENICA (244 km) u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h zbog olujnog vjetra. Vozači se mole za dodatan oprez.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvoreni su:
– A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje (obilazak za ostale skupine je državnim cestama:
– DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina)
– DC54 Maslenica-Zaton Obrovački;
– Paški most.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i lokalnoj cesti LC Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I.skupina), a na Jadranskoj magistrali između Senja i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Slab snijeg mjestimice i povremeno pada u Lic i Slavoniji. U središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj i Gorskom kotaru kolnici su vlažni ili mokri od kiše, a zbog niskih temperatura moguća je poledica. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila i na put ne kreću bez zimske opreme.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime