Član Domovinskog pokreta Miroslava Škore i kandidat navedene stranke u 10. Izbornoj jedinici na Parlamentarnim izborima Robert Pauletić, regirao je na jučerašnji govor Milorada Pupovca koji je održao u Negoslavcima.

– Povodom uhićenja u Negoslavcima, zbog zločina na Ovčari, Milorad Pupovac, Plenkovićev partner u vlasti, izdavač Novosti Srpskog nacionalnog vijeća i veliki mirotvorac, dolazi u Negoslavce i kaže: “(…) mi s pravom izražavamo sumnju u objektivnost i nepristranost, jer je riječ o ljudima koji nisu bježali od pravde, kao što su neki s hrvatske strane zbog zločina počinjenih prema Srbima bježali od pravde” – istaknuo je u početku te je nastavio.

– I još kaže Pupovac: “Mogao bih napisati strašnu optužnicu, ali činim sve da ovu zemlju izvučem iz rata (…) Rješenje nije da se Srbe u Hrvatskoj drži taocima ratnih zločina i nestalih, da ih se drži zečevima za odstrel. Rješenje je da Zagreb i Beograd sjednu i nađu rješenje. Zagreb i Beograd su dužni ovim ljudima osigurati mir, a stradalnicima pijetet”, zaključio je Milorad.

Ljudi moji, mi živimo u zemlji u kojoj je pretežno hrvatski narod, žrtva srpske agresije i bezbrojnih njihovih užasnih ratnih zločina, odabrao Andreja Plenkovića koji sa sobom vuče Milorada Pupovca, a taj isti Milorad po meni ovdje očito apriori, bez argumenata, brani srpske uhićenike i radi neviđen pritisak na hrvatsko sudstvo, sa svoje pozicije moćnika i kreatora političkih procesa u Hrvatskoj!

Poruka Pupovca je po meni prilično jasna: siroti Srbi su taoci ratnih zločina, oni su zečevi za odstrel. Ništa nije dokazano. Dogovorimo se i pustimo osumnjičene Srbe na miru. A što je s onim Hrvatima protiv kojih njegove Novosti provode hajku, a nikad nisu ni tuženi a kamoli osuđeni za išta? To ne bi bio predmet toga dogovora Zagreba i Beograda koji Pupovac predlaže? Nedužne Srbe zaštitimo dogovorom, a po Hrvatima i dalje udri iz svih oružja?
Hrvatska, probudi se! Hrvati, spoznajte tko vam kreira prošlost i budućnost, tko vlada vašim sudbinama, u vašim njedrima!

Hrvati, nikad više za Plenkovića i njegov HDZ, jer tako birate ovo: Milorada Pupovca i njegov sramotni govor u Negoslavcima – zaključio je Pauletić.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime