RJEŠENJA NEMA? Nasukani katamaran u Vinišću opasnost je za svakoga tko se približi

Navodno je problem upravo činjenica da je vlasnik broda strani državljanin i da se bez njegova pristanka brod ne smije micati.

Na plaži u Vinišću još od 21. prosinca prošle godine stoji nasukan katamaran u vlasništvu stranoga državljanina. Sve mjerodavne institucije od lokalne samouprave do resornoga ministarstva za problem znaju i “rade svoj posao”, ali rješenja nema.


Mještani Vinišća strpljivo čekaju reakciju mjerodavnih i nadaju se da se neće svesti samo na konstataciju “upoznati smo s problemom i poduzimamo sve zakonom propisane radnje” jer je za upoznavanje s problemom bilo dovoljno vremena od prosinca do danas.

Navodno je problem upravo činjenica da je vlasnik broda strani državljanin i da se bez njegova pristanka brod ne smije micati.

– Ja ne znam što predstavlja problem, dignite brod, stavite ga negdje na suhi vez. Nije u redu. Opasnost je za djecu, za kupače, za sve, za HRT je rekla Tanja Anđelić.

Nasukani brod opasnost je za svakoga tko se približi. Jači vjetar, poput juga koje je u prosincu brod otpuhalo sa sidrišta, mogao bi ga dodatno oštetiti. Prijeti istjecanje goriva. Tanja Anđelić, povratnica iz Švedske, ne može razumjeti tromost institucija.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0
Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime