RIČARD NA BENKOVAČKOM SAJMU “Problem je jer mi nije još sila para šta sam očekiva od ove dvi velike stranke”

Brojnim posjetiteljima pridružio se i zadarski performer i političar Enio Meštrović, ovoga puta kao Ričard bez kojeg nitko u zadarskom gradskom vijeću nema većinu

Gotovo sve što vam padne na pamet, od igle do lokomotive – i ove godine sve to može se naći na sajmu u Benkovcu. Stoljetna tradicija nastavlja se nakon sedam mjeseci covid stanke. Na sajam desetog u mjesecu dolazi se kupovati, prodavati, vidjeti i biti viđen.


Brojnim posjetiteljima pridružio se i zadarski performer i političar Enio Meštrović, ovoga puta kao Ričard bez kojeg nitko u zadarskom gradskom vijeću nema većinu, piše RTL.

Glavni savjet, ako sajam odlučite posjetiti je da se naoružate strpljenjem. I u prometu i u cjenjkanju koje je također dio tradicije!

“Tradicionalno svake godine dolazimo na Benkovački sajam. Nažalost, dvije godine nigdje nismo mogli, ovo je prva prilika i iskoristili smo je (blic) Najprije zato što je to kulturna baština našeg naroda. Znači, ovaj sajam je preko sto godina. Druga stvar, mnoga djeca nisu nikada vidjela uživo životinje”, rekla je učiteljica OŠ Zadarski otoci Jasminka Bašić.

Ričard je rekao:

– Problem je jer mi nije još sila para šta sam očekiva od ove dvi velike stranke. Dok se oni situ da ja postojim i da bez mene ne mogu ništa, dotle moram prodavat ove majičice da bi mi produkcija išla dalje – rekao je u svom stilu.Video pogledajte OVDJE.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
0
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime