Nakon tjedna restorana, ovog petka i subote restoran Noir organizira novu gastromanifestaciju, u suradnji s Edivo wines. Riječ je o prvoj vinariji u svijetu smještenoj u morskim dubinama.


Tris kamenica, Marine plankton rižot s plodovima mora, Fratrov puding… sljubljeni s Edivo
pjenušcem iz mora, Edivo Dingačem i Edivo Pošipom…

Kompletan menu i vrhunski doživljaj koji ova vina ostavljaju nude se po promotivnoj cijeni od 150 kn.

Kao novootvoreni restoran na bogatoj splitskoj gastro sceni želja nam je posebnijom ponudom našim sugrađanima i njihovim gostima pružiti novo iskustvo uživanja u hrani i biti sve osim samo još jedan restoran u nizu rekli su nam voditelji Noira.

A mi iz svega viđenog možemo zaključiti: Restoran zasigurno podiže splitsku gastro ljestvicu.

Uz prekrasan interijer koji oduševljava na prvi pogled, pomno odabrani detalji, ponukat ćce vas, da osim tradicionalno moderne i ukusne hrane, fotografijom zabilježite i sve oko sebe. Ugodna atmosfera, ambijent koji osvaja, vrhunska ponuda jela po zaista pristupačnim cijenama, samo su neke od karakteristika radi kojih već sada trebate rezervirati svoj stol, te probati o čemu je riječ i zašto Splićani već bruje ovoj novoj gastro destinaciji, koja se smjestila u Bihaćkoj ulici 2B (prizemlje zgrade Lavčević).Na vama je samo da uhvatite svoje mjesto na vrijeme +385958376083

MENU TRI SLIJEDA 150 KN
TRIS KAMENICA / EDIVO PJENUŠAC IZ MORA 0.1 L
MARINE PLANKTON RIŽOT S PLODOVIMA MORA /
EDIVO POŠIP 0.1 L
FRATROV PUDING/ EDIVO DINGAČ 0.1 LMoja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime