U sklopu brojnih događanja ovog ljeta, sinoć je održana 9. po redu “Zadvarska noć”. Posjetitelji su za kupljenu ulaznicu od simboličnih 20 kuna mogli uživati u neograničenim količinama pića i hrane. Spremala se junetina, riba s gradela, pili su se vino, pivo, bezalkoholna pića.

Fešta je na Oboru potrajala do ranih jutarnjih sati. Za dobro raspoloženje bio je zadužen splitski bend Pink Panther, a sve je začinila i tombola.

– Već smo došli do 9. Zadvarske noći koja je nadmašila sva očekivanja organizatora i po broju posjetitelja je bila najposjećenija ikad.

Želio bih se zahvaliti svim volonterima koji pomažu u organizaciji da sve prođe u najboljem redu i koji su zaslužni da svi naši dragi gosti zadovoljni odu kući i vrate se ponovo.

Jedno veliko hvala svim sponzorima koji nas već devetu godinu nesebično pomažu i prate. Mogu već sad najaviti da nas za sljedeću jubilarnu 10. Zadvarsku noć čeka niz iznenađenja i već sad vas pozivamo sve na veliku feštu u Zadvarje druge subote sljedećeg kolovoza – rekao nam je načelnik Općine Zadvarje Ivan Krželj.

Dio priprema za Zadvarsku noć i atmosferu sa sinoćnje fešte pogledajte u fotogaleriji.