REDOVI ZA KARTE Ispred Odjela za članstvo se čeka za kupnju karte za derbi

Odjel je počeo s prodajom u 13 sati i radi do 19 sati, a prodaja karata na kućicama oko stadiona kreće u 15 sati.

Danas se na Poljudu igra derbi između Hajduka i Dinama, što je uvijek atraktivna pozivnica svim navijačima. Sjever i dječji ulaz su već rasprodani, a redovi za karte ispred Odjela za članstvo formirali su se već oko podne. Odjel je počeo s prodajom u 13 sati i radi do 19 sati, a prodaja karata na kućicama oko stadiona kreće u 15 sati. Cijene karata su za zapad 90kn i za istok 70kn.


Da posjetimo, sinoć je Torcida poslala poruku svim navijačima pred derbi s Dinamom:

– Ekipe, podružnice, pojedinci, staro, mlado, svi Hajdukovi navijači… Glavni rival je u gradu i mora biti poražen. Dolazak na Poljud je vaša dužnost, a sve ostalo nije opcija. Želiš pobjedu protiv zla? Oćeš kožu koja se ježi, srce koje puca i pismu koja nosi? Napet ti je osjećaj kad gori sve i svi su na svemu? Dođi vidit razliku između svjetla i tame i budi dio prave priče. Pozdravi doma i uđi uru prije na Sjever jer koreografija mora ić dok igrači izlaze na teren. O tebi ovisi sve…

Iza zastava su oči
iza očiju su ruke
iza ruku kuca srce… Forca bijeli!

Ako Hajduk bude slavio večeras na Poljudu doći će na samo četiri boda od Dinama i ponovno se vratiti u aktivnu borbu za naslov. Prijenos uživo od 19h možete pratiti na našem portalu.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0