“Razočaran sam nebrigom i neorganizacijom Grada Trogira, na nevrijeme se upozoravalo tjednima”

"Jutros sam primio puno vaših poziva i skupa sa svima vama sam razočaran zbog nereda na cestama i prometnim površinama"

Izgleda da je snijeg iznenadio Trogir i okolicu. Dok je Split pokazao nikada do sada viđenu spremnost na vremenske nepogode, te jučer niti jedan dio grada niti u jednom trenutku nije imao značajnije probleme, a ako se pita neke trogirske vijećnike, isto se ne bi mogli reći za trogirsko područje.


Bilo je dosta problema u prometu, a građani su se bunili da se ceste sporo čiste. Jutros u Trogiru zbog problema sa snijegom nije bilo nastave.

Nezadovoljstvu dijela građana pridružio se gradski vijećnik HSP-a, Damir Zaradić. U svojoj današnjoj Facebook objavi prozvao je Grad Trogir za probleme na cestama. Njegovu objavu prenosimo u nastavku:

Jutros sam primio puno vaših poziva i skupa sa svima vama sam razočaran nebrigom i neorganizacijom koja ima za posljedicu nered na cestama i prometnim površinama. Na ovo nevrijeme upozoravani smo već dva tjedna, ali se nismo adekvatno pripremili niti organizirali adekvatno čišćenje snijega i leda. Osim Grada Trogira, zakazale su komunalne službe i Splitsko-dalmatinska županija. U nas Hrvata opet vrijedi ona o naknadnoj pameti – stoji u objavi trogirskog gradskog vijećnika.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0