U tri susreta odigrana preksinoć, ekipa Vrtnog Centra Dubrava je u susret ušla sa zaostatkom, da bi do kraja susreta rutinski odigrala, te uvjerljivo slavila. Ekipa iz Knina bila je bolja nakon uzbudljivog susreta koji je završio neriješenim ishodom, te slavila nakon boljeg izvođenja udaraca s bijele točke.

Posljednja utakmica prvog kola bila je ona između Čuvene Role, te ekipe Glup, gluplji, mi. Čuvena Rola slavila je rezultatom 3:1. Danas su na rasporedu četiri utakmice drugog kola, a očekuju nas četiri zanimljiva dvoboja.

U prvom susretu prošlogodišnji četvrtfinalisti Captain Morgan snage će odmjeriti s ekipom iz Kaštel Novog, Charlijevi Anđeli.

U drugom susretu večeri nastupa najtrofejnija ekipa u našoj županiji na male branke, domaća ekipa Torcide Ražine. Njihovi protivnici su mladići iz MNK Danila, redom sastavljeni od igrača juniorske ekipe HNK Šibenika.

U trećem susretu večeri imat ćemo priliku gledati ekipu Time Outa iz Brodarice, za koju nastupaju odlični igrači iz Kaštela, koji su u nedjelju osvojili drugi najmasovniji turnir u Dalmaciji koji se igra ovim sistemom, u Sinju. Protivnici su im domaća ekipa Jacksonovih.Posljednji susret večeri je ujedno i šlag na torti večeras, a u njemu se sastaju uigrana i iskusna ekipa Čuvene Role, te Inox Zele West Ham Ražine koji predvode malonogometaši Perić, Radić i Gotovac.