Čelni čovjek, po posljednjim anketama, najjače oporbene stranke, Ivan Pernar iz Živog Zida, danas je javnost savjetovao kako se liječiti. Pernar i njegova stranka poznati su po povremenim “izletima” u kvaziznanstvene, pa čak i antiznanstvene teze (chemtrails, op.a.). Tako je Ivan Vilibor Sinčić nedavno izjavio da se njegova stranka zalaže za pravo izbora kad je riječ o cijepljenju i da su njegova djeca “parcijalno cijepljena” te da on sam odlučuje koje će im cjepivo dati. Zbog ovakvih stavova posljednjih godina u Hrvatskoj pada broj cijepljene djece i time se ujedno povećava rizik od epidemija opasnih bolesti.

Pernaru je medicina očito prirasla srcu, pa je nakon teme o cijepljenju djece danas dao savjete kako liječiti gripu.

– Upravo mi se javio čovjek iz Splita, imao je simptome početka gripe i nije znao što napraviti. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C. Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad – čak pola čajne žličice po dozi (ja preporučujem trećinu). Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava. Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C. Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje, da jednostavno izdoji mlijeko u bočicu i da na vrh čajne žličice stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov. Veli da će pokušat i javit rezultate, ako je itko od vas pokušao kašalj, prehladu ili gripu izliječiti s vitaminom C u megadozama, javite rezultate – napisao je Pernar na svome Facebooku.

U međuvremenu smo doznali tko je Splićanin koji se dopisivao s Pernarom. Njegov identitet je poznat redakciji.

– Još u prosincu počela je moja prepiska s Pernarom kada sam ga podržao u njegovim nastojanjima da više kritizira ove naše saborske zastupnike. Znamo svi što i kako rade, a meni se čini da Pernar jedini ima hrabrosti reći kako zapravo stoje stvari – uvodno nam je kazao Splićanin.

– Prateći Pernarovu stranicu, moja sestra je vidjela njegov video o vitaminu C. Kako su me zadnjih dana uhvatili simptomi gripe, iskušao sam recept i mogu reći da se osjećam puno bolje. To sam dojavio Ivanu, a on je potom napravio i status. Nisam očekivao da će ta objava imati takvog medijskog odjeka – kazao nam je čitatelj.

Gripa može biti opasna ako imate druge zdravstvene probleme

Većina ljudi koji obole od gripe oporavi se brzo i bez liječničke pomoći. No, za ljude s kroničnim oboljenjima, gripa može biti opasna ili čak i smrtonosna bolest. Na primjer, ako bolujete od dijabetesa ili imate problema sa srcem ili dišnim putovima, gripa može ozbiljno ugroziti Vaše zdravlje. Stoga, ako osjetite da je to potrebno, u slučaju gripe potražite pomoć svoga liječnika, a nikako dr. Googlea!Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime