Tajnik Županijske organizacije SDP Splitsko-dalmatinske županije, Goran Jurić, oglasio se priopćenjem povodom raspisivanja izbora vrgoračkog SDP-a.

U nastavku pročitajte priopćenje u cijelosti i autentično:

Obzirom na interes medija i javnosti oko navodnog raspuštanja GO SDP Vrgorac, ovim putem želim demantirati isto i ukazati na činjenično.

Dana 10.02.2019 (nedjelja) na sjednici Gradskog odbora SDP-a Vrgorac, a u prisustvu predsjednika Županijske organizacije SDP-a Splitsko-dalmatinske županije Ranka Ostojića, donesena je jednoglasna odluka o raspisivanju izbora za sva tijela GO SDP-a Vrgorac.

Gradska organizacija je sama nakon duljeg vremena odlučila provesti izbore za sva tijela, te je tako pokazala da želi i da ima ljude koji će ponovno uspostaviti jaki SDP u Vrgorcu. Nadamo se da je ovo prvi korak pri ponovnom jačanju vrgoračkog SDP-a, a to pokazuje i volja organizacije da svoj problem riješi na lokalnoj razini bez uplitanja viših stranačkih tijela. Vrgorački SDP će pokazati da ima kvalitetne ljude i kvalitetne politike koje mogu doprinijeti razvoju toga od HDZ-a zapostavljenog kraja.

Ovim putem SDP čestita i NLM-u i gradonačelniku Anti Praniću na pobjedi na izborima za mjesne odbore. Moramo naglasiti da će vrgorački SDP biti glasan korektiv vlasti ali i snažna podrška svim dobrim projektima koji će se eventualno provesti u Vrgorcu.

Revitalizaciji toga grada zasigurno će doprinijeti novi i ojačani SDP u suradnji sa svim progresivnim snagama u Gradu Vrgorcu.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime