RADIONICE U KOLOVOZU Evo pet korisnih edukacija iz programa projekta “Studentski digitalni HUB”

"Kolovoz nam donosi novu temu mjeseca - "Pisanje projektnih prijedloga i upravljanje projektima"”

Poduzetnički centar Split zajedno sa Studentskim poduzetničkim inkubatorom Ekonomskog fakulteta u Splitu, u sklopu projekta “Studentski digitalni HUB”, pripremili su novi set radionica i edukacija za studente i mlade.


“Kolovoz nam donosi novu temu mjeseca – “Pisanje projektnih prijedloga i upravljanje projektima”.  Posljednjih godina je posebno razvijena svijest o tome kako je uspješnost izvođenja projekata temelj kvalitetnog i uspješnog poslovanja.

Uloga projektnog menadžmenta iz dana u dan sve je značajnija i kontinuirano raste jer projektni menadžment pruža okvir za optimalno pretvaranje ideje (inovacije) u konačni proizvod neovisno o grani industrije. U današnje vrijeme nemoguće je zamisliti postizanje bilo koje poslovne promjene ili pothvata bez jasno definiranog plana, organizacije i kontrole jer se danas većina poslovanja u tvrtkama odvija putem projekta. Vještine voditelja projekata koji sudjeluju u procesu planiranja, provedbe i izvještavanja o njihovim statusima od ključne su važnosti za optimizaciju poslovanja”, kazuju iz SPI te nastavljaju:

“Pripremili smo vam set od 5 edukacija u području projektnog menadžmenta:

  • kolovoza u 10:00 h, Dragan Planjanin, voditelj projekata na temu “Vođenje projekata u autoindustriji”
  • kolovoza u 10:00h, Tereza BegovićGudelj iz J.U. Rera SD, na temu “Od ideje do EU projekta”
  • kolovoza u 16:30 h, Ivan Bilić iz Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova, na temu “Provedba projekta financiranog EU sredstvima”
  • kolovoza, TBD, Gabrijela MedunićOrlić iz Udruge Sunce Split, na temu “Priprema projektnog prijedloga i pregled projektnog ciklusa”
  • kolovoza, TBD, Petra Gracin na temu “Osnove projektnog menadžmenta”

Sve edukacije održavaju se online preko Zoom platforme.


Svi polaznici koji prođu sve edukacije iz ovog područja dobit će potvrdu za sudjelovanje u vidu digitalno potpisane vjerodajnice sukladno EU Akcijskom planu za digitalno obrazovanje (2021.-2027.).

Prijave za navedene radionice mogu se pronaći na društvenim mrežama Studentskog poduzetničkog inkubatora.Projekt “Studentski digitalni HUB” je sufinanciran sredstvima Europskih snaga solidarnosti Europske unije, a provodi se kroz cijelu 2021. godinu”, poručuju iz Studentskog poduzetničkog inkubatora.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime