Radio Šibenik nudi besplatnu reklamu ugostiteljima!

Svaki ugostitelj s područja Šibensko-kninske županije koji želi iskoristiti ovu hvale vrijednu ponudu ekipe Radio Šibenika, neka im se javi na mail


Čekajući da mjere popuste, ekipa Radio Šibenika odlučila je ponuditi ugostiteljima Šibensko-kninske županije besplatnu reklamu!


„Znamo da im nije lako, strpljenje je na izmaku tako da smo se odlučili staviti na raspolaganje bar na ovaj način. Svi koji žele besplatnu reklamu neka nam se jave, a mi ćemo je napisati, producirati i emitirati. Tako da naši ugostitelji konačno popuštanje mjera dočekaju spremni i izreklamirani“, rekao je za ŠibenikIN Marko Slamić, voditelj jutarnjeg showa na Radio Šibeniku.

Svaki ugostitelj s područja Šibensko-kninske županije koji želi iskoristiti ovu hvale vrijednu ponudu ekipe Radio Šibenika, neka im se javi na mail marketing@radiosibenik.hr a sve ostalo učinit će vrijedna ekipa s našeg omiljenog županijskog radija!

Inače, ovo im nije prva ovakva akcija. Na samom početku pandemije COVID-19 iskazali su se podrškom hrvatskim glazbenicima, svirajući još više domaće glazbe uz slogan „čuvamo leđa hrvatskoj glazbi“.

Moja reakcija na članak je...
Vau
3
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime