Rađa se prisjetio prvog Balaševićevog koncerta nakon rata: “Mosoru sam rekao da je bačena boca na pozornicu”

"Posli koncerta idemo svi skupa u Grašin restoran i sidimo za stolon Djole i njegovi, Graše, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Đoleta krene s izvinjavanjen"


Slavni hrvatski košarkaš, Splićanin Dino Rađa, u svojoj se posljednjoj objavi na Facebooku prisjetio susreta s Đorđem Balaševićem i Miloradom Bibićem Mosorom, pokojnim novinarom, piscem i publicistom.


Objava je u manje od dva sata dobila preko 2 tisuće lajkova i brojne komentare.

“Umrli su u dva dana razlike. Ima to neke simbolike. Evo jedne zajebancije vezane za njih dva. Mosor je Đoleta upozna kad je bija u Novom Sadu mislin u vojsci, ali nisan siguran. Svakako su bili dobri. Đoletov prvi koncert nakon rata 2004. u Splitu, a Mosor nervozan ka pas ne smi jer se boji kako će publika reagirati, a on emotivac neko sranje ne bi preživija. Usrid koncerta zove on mene na mobitel i pita kakva je situacija.

Kako meni malo triba kažen mu odma da je sve super osin šta ga je jedan lik gađa bocon, ali da je to policija riješila za sekund. Inače ovacije za Djoleta. Meni Mosor naravno ne viruje i odma zove staroga Grašu. A ovaj sidi do mene i odma prihvati zajebanciju i potvrdi moju priču. Posli koncerta idemo svi skupa u Grašin restoran i sidimo za stolon Djole i njegovi, Graše, Viki i ja. Dolazi Mosor i pravo do Djoleta krene s izvinjavanjen.

Ovaj ga blido pogleda i kaže o čemu to pričas. Mosor odma shvati da je zajeban i da se tresa satima bez veze. Večer za pamćenje.

Sad bar imaju veselo društvo gori di se skupljaju dobri ljudi”, napisao je Dino Rađa.
Moja reakcija na članak je...
Vau
39
Haha
8
Hagić
13
Hmmm
2
Plač
1
Grrr
3
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime