PRORADIO INAT Ovaj kafić dijelio kavu besplatno u znak prosvjeda protiv mjera Stožera

Danas su mnogi uživali u besplatnoj kavi


Od danas u Hrvatskoj kreće blago popuštanje mjera u dva segmenta. Učenici viših razreda osnovnih škola vraćaju se na nastavu te se dozvoljavaju treninzi na otvorenom, piše N1.


Sve mjere koje su trenutno na snazi vrijedit će do 15. veljače kada će ih Nacionalni stožer civilne zaštite revidirati. Ugostitelji su i dalje nezadovoljni jer im još uvijek nije dozvoljen rad te se nadaju da će im se od 15. veljače omogućiti barem prodaja kave za van.

Epidemiološka situacija u Hrvatskoj izgleda povoljno, a danas je potvrđeno 96 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Stoga se i ugostitelji i drugi poduzetnici nadaju da će Stožer uskoro ublažiti još neke mjere.

Podsjetimo, zbog nemogućnosti rada, stotinjak ugostitelja najavljivalo je da će danas otvoriti svoje lokale u znak prosvjeda protiv mjera, no zbog straha od zatvora odustali su od te ideje.

Ipak, jedan ugostiteljski objekt u Rijeci dijeli kavu besplatno u znak prosvjeda protiv mjera Stožera. Tako su danas mnogobrojni Riječani mogli uživati u suncu na šetnici u Kostreni uz besplatnu kavu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
6
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime