PROMOCIJA NOVOG ROMANA KATE MIJIĆ “Oteta ljepota”: Ne propustite druženje s autoricom u Splitu danas u 19 sati

Promocija će se održati danas (18.06.20.), s početkom u 19 sati u Caffe baru Jardin, Ulica Domovinskog rata 3/1 u Splitu

Promocija knjige Oteta ljepota autorice Kate Mitchell (Kata Mijić) u izdanju Naklade Fragment iz Splita, održat će se danas (18.06.20.), s početkom u 19 sati u Caffe baru Jardin, Ulica Domovinskog rata 3/1 u Splitu.


Oteta ljepota priča je o nadi, o borbi i vjeri da čuda zaista postoje.

Glavni akter priče je mlada i talentirana slikarica Veronika koja je cijeli život provela u siromaštvu, uz oca alkoholičara i majku koja mu se nikad nije imala snage suprotstaviti.

U sjeni obiteljske povijesti, svim silama se trudi ne ponoviti majčine greške. Međutim, zbog očevog kockanja i alkoholizma, jedva preživljava. Boreći se za vlastitu egzistenciju, odluči prodati svoje slike, a nakon što upozna Mladena Babića, naočita i karazmatična muškarca, stvari se još dodatno zakompliciraju.

Može li Veronika preokrenuti svoj život i osloboditi se pečata patnje zbog odrastanja u disfunkcionalnosti svoje obitelji? Može li iskoračiti iz majčine sjene i dokazati da se čuda događaju onima koji su spremni sve riskirati?

U ovom ljubavno-obiteljskom romanu, osjetit ćete pravu snagu ženske odlučnosti te proživjeti pravi vrtlog emocija. I oni najskeptičniji teško će ostati ravnodušni nad zbivanjima koja će pratiti Veroniku u njenoj borbi protiv oluje prošlosti.

O autorici:Kata Mijić rođena je 21. rujna 1968. godine u Zelovu.

Završila je Turističko-ugostiteljsku školu u Splitu.

Pisanjem se bavi devetnaest godina, a pisanje je njen život, njena najveća ljubav.

Dosad je objavila:

više od 600 životnih priča,

oko 100 kolumni,

više od 220 ljubavnih romana, pod pseudonimom Katarina Mich, a većinu toga u dnevnom tisku 24sata (189 ljubavnih romana),

13 knjiga, pod pseudonimom Kate Mitchell.

  1. godine, Slobodna Dalmacija proglasila ju je ”Hrvatskom kraljicom ljubića.”

Ponosna je majka troje djece, i baka dvoje unučadi, Naomi i Fredija.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime