PROMOCIJA ALBUMA U PREPUNOJ VANILLI Održan fantastičan koncert splitske grupe Ocean

Ovim izvrsnim koncertom u prepunoj Vanilli pokazali su da se usprkos višegodišnjoj vladavini trash i folk glazbe po splitskim i dalmatinskim klubovima, samo kvalitetnim pop pjesmama može zainteresirati i zabaviti publika


Povodom promocije novog albuma splitske pop-rock grupe OCEAN, poznati splitski klub Vanilla bio je pretijesan da primi sve koji su došli poslušati i zabaviti se uz ovaj sve popularniji splitski bend koji publiku osvaja izvrsnim singlovima sa tek objavljenog duplog albuma pod nazivom “KAD ME POGLEDAŠ”. U skoro dva sata neprestane i energične žive svirke redali su se hit singlovi sa albuma poput ŽIVOT BEZ TEBE, VRIME LJUBAVI, KAD ME POGLEDAŠ, PREVARA i mnogi drugi.


Iako relativno svjež autorski materijal koji je bend na duplom CD boxu objavio tek početkom lipnja 2019., publika uglavnom mlađeg i srednjeg uzrasta koja je do kraja ispunila Vanillu, plesala je i pjevala odmah uz binu pokazujući da poznaje skoro cijeli autorski repertoar benda i pjesme koje se već godinama nalaze u samom vrhu hrvatskih radijskih top ljestvica. Koncert je završio u 03.30 h ujutro singlovima PREVARA i INFETAN, te Gibinim i Oliverovim hitom U LJUBAV VJERE NEMAM.

Izvrsna svirka, produkcija i vokalne izvedbe Oceanovih pjevača Stipe Radića i Marice Vilibić, potpuno su užarile atmosferu i rasplesale uglavnom žensku publiku koja je vidno uživala u svakoj pjesmi koju je bend svirao. OCEAN je ovim izvrsnim promotivnim koncertom u prepunoj Vanilli pokazao da se usprkos višegodišnjoj vladavini trash i folk glazbe po splitskim i dalmatinskim klubovima, samo kvalitetnim pop pjesmama može zainteresirati i zabaviti publika koja je u Vanilli pokazala da je željna novih izvođača i top pjesama koje ovaj splitski bend itekako ima!

Grupa promociju svog izvrsnog albuma nastavlja u poznatom splitskom klubu PLAN B u subotu 18.01., a nakon toga slijede koncerti u Dubrovniku, Šibeniku, Zadru.
Donosimo djelić atmosfere s koncerta, a cijelu galeriju možete pogledati ovdje.

Tijekom božićnih blagdana grupa je objavila i novi video spot za svoj radijski hit i naslovni singl sa novog albuma pjesmu KAD ME POGLEDAŠ. Glazbu stihove i aranžman potpisuje Oceanov autor Dino Pleština, dok je za režiju ovog energičnog video spota zasužan mladi splitski redatelj Dean Bubić. Uloga Femme Fatale pripala je karizmatičnoj Splićanki Latici Marević. Odličan video spot koji u potpunosti prati ritam i dinamiku ovog izvrsnog singla i maestralnih vokalnih izvedbi Marice Vilibić i Stipe Radića rijetka su glazbena poslastica na našoj estradi.

https://youtu.be/GUIq9Ab9kjU

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime