PROMETNA U TISNOM Teško ozlijeđeni 24-godišnjak i 35-godišnjak

24-godišnji vozač zbog neprilagođene brzine, izgubio je nadzor nad upravljačem i vozilom prešao u suprotan trak

U prometnoj nesreći od 12. lipnja oko 9.25 sati na državnoj cesti D-12 u Tisnom 24-godišnji vozač osobnog automobila je teže ozlijeđen i zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik, dok je i 35-godišnji vozač drugog osobnog automobila teže ozlijeđen.


Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 24-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom Opel Corsa, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se kolnikom državne ceste D-121, po izlasku iz lijevog nepreglednog zavoja, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, izgubio nadzor nad upravljačem i vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 35-godišnji vozač.

Od siline sudara osobni automobil Golf, se rotira na kolniku i zadnjim dijelom izlijeće izvan zapadnog ruba kolnika na travnato-zemljani maslinik, gdje se vozilo zaustavlja podvozjem oslonjeno na kameni suhozid, dok se drugo vozilo također rotira na cesti i zaustavlja na istočnoj prometnoj traci.

Protiv 25-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime