PROMET SPLIT UVODI NOVU LINIJU Ova vijest obradovat će brojne studente Sveučilišta u Splitu

Evo detalja

U petak će se održati svečano potpisivanje Ugovora o besplatnom prijevozu studenata na relaciji Spinut-Kampus kojeg će potpisati rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Dragan Ljutić i predsjednik Uprave Prometa Miroslav Delić.


PROMET SPLIT UVODI NOVU LINIJU? Miroslav Delić: “Već nekoliko mjeseci pregovaramo, nadam se skoroj realizaciji”

Potpisivanje će se upriličiti u prostorijama Studentskog doma Bruno Bušić, Spinutska ulica, a nazočit će i predsjednik Studentskog centra Ivan Žižić, predsjednik Studentskog zbora Mateo Marušić, gradonačelnik Grada Splita Andro Krstulović Opara i Tomislav Đonlić, pročelnik Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, tehničku kulturu i sport Splitsko-dalmatinske županije.

Riječ je o posebnoj liniji za studente koja će voziti na relaciji od Spinuta do Kampusa: Spinut-Matoševa-Domovinskog rata- Vukovarska- Bruna Bušića – Matice Hrvatske te u povratku na relaciji Kampus-Spinut: Matice Hrvatske(Kampus) – Velebitska – Solinska – Domovinskog rata – Hrvatske mornarice – Kaštelanska -Spinut.

Prilikom ulaska u autobus, student će biti dužan pokazati studentsku iskaznicu (x-icu)kojom dokazuje status studenta Sveučilišta u Splitu.


Ovim Ugovorom omogućit će se studentima splitskog sveučilišta bolja povezanost između studentskih domova u Spinutu i Kampusa. Ujedno će se podići razina studentskog standarda, obzirom da će im usluga prijevoza biti besplatna što će značajno utjecati na ionako skromne studentske budžete.

Moja reakcija na članak je...
Vau
20
Haha
1
Hagić
4
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
2
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime