Problemi s ozljedom i suze: Marin Čilić izgubio u finalu Wimbledona

Od 15 sati u Wimbledonu se igralo veliko finale tenisača, u kojega je po prvi put u svojoj karijeri zaigrao Marin Čilić, te po 11. put u svojoj karijeri - Roger Federer. Nažalost, Hrvat nije imao sreće

Iako nikome nije prijavio da u finale ulazi s ozljedom, Marin Čilić se potpuno slomio nakon što je Roger Federer poveo 6:3, 3:0 u finalu Wimbledona.


Čilić je nakon tog gema sjeo na klupu i počeo nezaustavljivo plakati, očito slomljen pritiskom cijele priče. Nakon toga, Marin je obrisao suze, rekao je organizatorima da je sve u redu i nastavio je igrati.

Marinovo stopalo. Foto: Screenshot HRT

Bruno Kovačević je rekao da je Marin, prema neslužbenim informacijama, kod 2:1 u prvom setu pri jednom padu ozlijedio stopalo, prenosi index.

Na kraju je naš najbolji tenisač poražen s 3:0 u setovima.

“Nikad u karijeri nisam odustajao pa nisam htio ni danas. Jako teško mi je bilo igrati, ali pokušao sam dati sve od sebe, nije bilo druge”, rekao je Marin u emotivnom govoru nakon meča.

“Bio je ovo čudesan put. Mislim da sam igrao najbolji tenis u životu na čemu moram zahvaliti i svojem timu. I, da ne zaboravim, hvala svim navijačima. Ovdje i u Hrvatskoj”, zaključio je Čilić, koji je zaradio oko 1,4 milijuna eura.


 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0