PRIZORI SU SAVRŠENI Pogledajte kako je izgledalo snimanje koncerta povodom Dana Grada na Prvoj vidilici

[FOTO+VIDEO] Donosimo vam niz videa i veliku fotogaleriju. Uživajte u ovim prizorima


“U po ure na svetog Duju – unplugged Gibonni“ naziv je koncerta koji je u čast splitskog nebeskog zaštitnika svetog Dujma i Dana grada Splita danas na Prvoj marjanskoj Vidilici snimio Zlatan Stipišić Gibonni. Splićani i gledatelji diljem Hrvatske moći će ga pogledati u petak, na sam blagdan svetog Dujma, na drugom programu Hrvatske radiotelevizije s početkom u 20:40 sati.

– Koncert se za dan našeg sveca mora održati, ispoštovali smo sve važeće mjere i pronašli solomonsko rješenje. Grad je cijelo vrijeme bio iza nas i držao nam leđa, a mi gledali u našu Marjansku šumu – rekao je nakon koncerta Gibonni, pozivajući Splićane, ali i sve gledatelje HRT-a da u miru svoga doma, uživaju u petak u koncertu i tako odgovorno proslave blagdan svetog Dujma.

– Ovo je poklon svim Splićankama i Splićanima te svima onima koji s osobitom naklonošću štuju našeg sveca – dodao je gradonačelnik Andro Krstulović Opara. – Iako smo i ove godine, nažalost, zbog okolnosti, uskraćeni za veliku tradicionalnu feštu, ponovno smo pronašli način kako da dobra glazba vrhunskih splitskih izvođača pronađe put do srca naših sugrađana i šire publike – naglasio je Krstulović Opara.

EKSKLUZIVNO Gibonni će održati koncert na Prvoj vidilici povodom Svetog Duje, donosimo vam prizore sa snimanja


Po uzoru na prošlogodišnji uspješni Grašin koncert na Peristilu, Grad Split je zajedno s Turističkom zajednicom i partnerima, u suradnji s Dalmacija koncertom, ove godine organizirao jedinstveni koncert Zlatana Stipišića Gibonnija i orkestra uživo na marjanskoj Vidilici.Ne zaboravite u petak prebaciti na drugi program HRT-a, točno u 20:40!

Moja reakcija na članak je...
Vau
8
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime