Teško je znati oko čega je točno izbila svađa ispred lokalne trgovine u samom središtu Splita, ali završila je brutalnim nokautom! Na videu koji se brzinom munje proširio društvenim mrežama vidi se svađa dvojice muškaraca, jedan od njih posebno inzistira na razračunavanju dok ga dvojica prolaznika/poznanika smiruju i pokušavaju udaljiti od drugog muškarca.

Pri kraju su se “dogovorili”, do obračuna će doći desetak metara dalje… Agresivniji je prvi otišao spreman na tučnjavu, a njegov protivnik krenuo za njim, samo da bi izabrao potpuno pogrešan trenutak za vezivanje “špigeta”!

Splitska policija pokrenula kriminalističko istraživanje

Drugi je muškarac naime iskoristio naivnost (?!) suparnika te ga bez imalo milosti, moglo bi se slobodno reći kukavički, svom snagom odalamio nogom u glavu! Nesretni čovjek je nakon udarca još udario potiljkom o tlo, izgubivši svijest te je ostao nepomično ležati.

Provjerili smo u splitskoj policiji gdje o cijelom incidentu koji se navodno odigravao u popodnevnim satima, nemaju službenih saznanja, ali rade na slučaju po javnom pogovoru jer su i njihovi djelatnici došli u posjed video-zapisa…Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime