Pristala na plastičnu operaciju za 44 kune, grudi joj izgledaju kao ‘rana iz rata’

Naivna pacijentica mislila je proći jeftinije, no na kraju je skupo platila improviziranu operaciju

Žena je morala odstraniti grudi nakon jeftine plastične operacije u kojoj je njena poznanica koristila vazelin. Operacija ju je ostavila deformiranom, zaraženom i u agoniji, javlja Daily Mail.


Šokantan slučaj na svjetlo dana iznijela je Alana Mameva iz ruske kampanje protiv zloupotrebe kozmetičke kirurgije. Pacijentica (48) ispričala je kako je htjela povećati svoje male grudi. Nekvalificirani kirurginja pokazala je pacijentici vlastite grudi i rekla kako i njoj može srediti takve sa injekcijama vazelina za samo pet funti (44 kune).

Žena iz ruske regije Kavkaz rekla je: ”Na postupak sam pristala nakon razgovora sa suprugom”.

Zatim se upustila u operaciju bez anestetika u svom domu, u kojoj su joj ubrizgali u tijelo šest staklenki vazelina. Nesretna pacijentica je već imala operaciju uklanjanja vazelina, ali to ju je ostavilo traumatiziranom jer njene grudi sada izgledaju kao ”rana iz rata”.

– U cijeloj Rusiji žene si ubrizgavaju vazelin. Vide to kao alternativu skupoj plastičnoj operaciji, a kasnije dolaze nama kako bismo ih uklonili. Vidjeli smo inekcije vazelina u grudima, stražnjici i drugim dijelovima ženskog tijela – kazao je poznati ruski kirurg Dmitrij Melnikov.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0


1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime