PRIPREMA SE PRAVI SPEKTAKL Pivopija s iskustvom časti vas koncertom “Matka i Brane”

[VIDEO] "Večeras smo u punom sastavu i sigurno će biti pravi spektakl. Jedva čekamo, svi ste pozvani" - kazao je za Dalmaciju Danas Matko SinovčićMnogi su čuli za poznati splitski zabavljački dvojac „Matka i Branu“. Njihove pjesme vrte se na mnogim playlistama, a koliko su popularni govori podatak da novootvorena onlineplatforma Zabava TV broji sve više korisnika, a mnogi od njih su rasprostranjeni diljem svijeta.

Obaraju rekorde gledanosti

Kako nam je kazao Matko Sinovčić, sama ideja pokretanja nove zabavne televizije krenula je potpuno spontano nakon „ubijanja“ korona dana i potpunog lockdowna u kojem smo se svi našli.

– Sve je krenulo spontano, zbog dosade, iz dnevnog boravka u vrime kad nas je sve pritvorilo. Mic po mic i evo nas ove subote na 22. večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa – rekao je za Dalmaciju Danas Matko Sinovčić.Matko Sinovčić

Zabava ide dalje, večeras će biti pravi online show uz Matka i Branu

Popularna emisija „Pivopija s iskustvom – Večeri flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa“ svaki tjedan se emitira. Uvjerili  smo se kako neumorno prolazi vrijeme da se sve više korisnika priključuje na ovu zabavnu platformu.

Večeras od 21 sat očekuje se ponovni spektakl jer će popularni dvojac Matko i Brane biti u punom sastavu.– Ovo je već 22. večer flaširanih sportova i dobrosusjedskih odnosa (Pivopija s iskustvom). Mi smo zadovoljni, dobivamo sve više gledatelja koji nas prate iz tjedna u tjedan  i to nas veseli. U ovom vremenu bitno je ljudima dati jednu pozitivnu poruku i dobru zabavu pa makar i ovako putem malih ekrana.

– Izgleda da mjere popuštaju, pa ljudi već sada ‘pripremaju teren’ za organizaciju fešta i zabava. To nas iznimno veseli i ohrabruje da su pred svima nama bolja vremena – kazuje Sinovčić za Dalmaciju Danas.

„Svi ste pozvani“

U nastavku je pozvao sve ljude željne zabave i razbibrige da im se priključe te da ih podrže u novoj fešti na Zabavi TV.

– Večeras smo u punom sastavu i sigurno će biti pravi spektakl. Jedva čekamo i naravno, svi ste pozvani – zaključio je za Dalmaciju Danas poznati splitski glazbenik Matko Sinovčić.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
10
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
1
Grrr
0
Molim?
1

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime