Sinoć je na Brcu u Kaštel Starom održan humanitarni koncert klape Sv. Juraj i orkestra HRM-a u organizaciji KKU Poklade. Sav prihod od prodaje ulaznica ide za centar Mir u Rudinama. Samom koncertu prethodila je Cvjetna povorka koja se kretala donjokaštelanskom rivom , od Štafilića  do Starog. U Cvjetnoj povorci sudjelovali su članovi KKU Poklade te njihovi gosti Kaštelanske mažoretkinje , glazbari HKD ”Zrinski ”Donja Kaštela te članovi udruge Putalj.

-Čast mi je pozdraviti vas u svoje ime i u ime klape te orkestra HRM-a ovdje na Brcu. Zaista nam je velika čast da smo večeras ovdje zajedno , posebno sa korisnicima centra Mir te sa ljudima koji brinu za njih. Hvala vam što ste se odazvali ovoj humanoj akciji , ovom humanitarnom koncertu te se nadam da ćemo svi večeras zajedno uživati – kazao je Marko Bralić na samom početku koncerta te skupa sa klapom zapjevao pjesmu od Vice Vukova ”Dalmacijo dušo moja ”.

Nakon toga slijedili su poznati hitovi kao što su ”Zora bila”, ”Proplakat će zora”, Sve bi seke ljubile mornare ” Ružo crvena ” te mnoge druge.

– Ne znam šta reći na sve ovo osim jedno veliko hvala. Hvala vam što ste došli , hvala klapi Sv. Juraj. Mislim da smo svi sretni i razdragani a ja se još želim zahvaliti i orkestru , te zapovjedniku Milasu, te našem Marku koji je večeras bio i voditeljica i pjevač . U ime Kaštelanske krnjevalske udruge te u ime centra Mir jedno veliko hvala za vas sve koji ste pomogli da se ova prekrasna večer realizira – poručio je glasnogovornik Poklada Marko Grozdanić.

Na samom kraju koncerta svi skupa su zapjevali već legendarnu pjesmu ”Dođi u Kaštela” te dodatno emocijama obojila ovaj prekrasni koncert.