PRIČE O SPARTI VOL. 61 Imaju samo jedan san: Da hokej pusti krakove u Dalmaciju i da djeca odrastaju u sportskom duhu

- Naš razvojni put nije došao do vrhunca, ali usprkos svim zaprekama, ne prestajemo ići naprijed, piše Nikola u novoj Priči o Sparti

Hokej na travi već se pet godina igra u Splitu. U klubu postoje tri kategorije, mlađi pionori, pioniri i seniori.


Nije nam lagan put bio, a čini mi se danas da je još teže nego na početku po pitanju razvojne podrške. Seniori su zbog toga bili na mjesec dana odustali od treninga, ali ponovno se vraćaju motiviraniji nego ikad i uvelike pomažu oko rada kluba i omladinskog pogona. Trener Luka, koji je bio pet godina glavni trener u Spartancu, otišao je zbog novog i sigurnijeg posla, a na njegovo mjesto došao je trener Marijan Luetić.

Luka je visoko dignuo ljestvicu u Spartancu i Marijan se trudi izbrisati granice napretka i postaviti nove. Djeca su ga prihvatila, roditelji također, a uprava kluba daje mu punu podršku. Djeca su visoko motivirana, a bliži nam se prvenstvo Hrvatske u dvoranskom hokeju.

Tim povodom smo nakon svih godina nastojanja uspjeli skupiti novac da naručimo drvene šponde koje se stavljaju uz rub terena, tako da smo ove godine prijavili domaćinstvo dvoranskog hokeja u Splitu.

Hrvatski hokejski savez nam je velika podrška u tome. S direktorom saveza Slavenom Zlatarom dijelimo od početka isti san. A to je da hokej pusti svoje krakove u Dalmaciju i da naša djeca odrastaju u sportskom duhu. Naš razvojni put nije došao do vrhunca, ali usprkos svim zaprekama, ne prestajemo ići naprijed.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime