Sportska akademija Sparta je polako postajala pravi sportski centar koji je trebao imati sve za mame, tate i djecu. Nakon treninga za djecu pa za mame, uveli smo treninge i za tate. Naravno isto kickboxinga, tako da mame ne bi postale puno jače od tata. Skoro uvijek su nam ti termini od 20 sati navečer bili prazni, ali smo zato punili rane termine koje malo tko može popuniti.

S vremenom su se počeli javljati ljudi s komplimentima i nadom da će stvarno te grupe zaživjeti. I tako smo popunili i te termine s treninzima za tinejdžere od 10 do 14 godina pa s treninzima za mame i u drugim grupama za tate. Čak smo se i trudili osigurati dadilju da djeca budu zbrinuta dok mame treniraju. Sportska akademija Sparta polako je postajala pravi sportski centar, idealan za obitelj, idealan za prve sportske korake i rekreaciju. Kutak za roditelje je bio sve puniji, a ja sam bio sve motiviraniji da svima pružim što više.

Sad je meni osobno trebalo polako početi učiti kako sačuvati glavu i doma malo odmoriti od svega toga. Jer s time sam ustajao, s time sam lijegao, to sam živio i disao, al opet nije samo to život, dobro je napraviti i odmak zbog zdravlja, zbog privatnog života pa i zbog osobnog zadovoljstva.