Kako smo odlučili da naš glavni usklik s kojim ćemo ići svugdje bude #SviSmoPobjednici? Pa jednostavno, ideja vodilja sportske akademije je da djeca zavole sport. To je bila glavna vodilja i nama.

Nismo nikad u akademiji htjeli neka zvučna imena trenera, ni neke velike osobne trenere. Tražili smo trenere koji su stručnjaci i koji imaju empatiju za svako dijete. I ono koje je manje motorično i ono koje je manje koncentrirano, ali naravno, minimum je morao postojati. Naša prednost je što smo uvijek prihvaćali specifičnosti svakog djeteta i uvijek imali po dva trenera na treningu tako da stignemo svakome djetetu dati pažnju. Glavni zadatak nam je bio da svako dijete ode sa smiješkom sa svakog treninga. I jamčim vam da ne bi nikad niti jednom djetetu dosadilo trenirati u Sparti da ne dođe kad tad do pauze od mjesec dana zbog bolesti ili zbog toga Što je roditeljima nezgodno voziti.

I tako bi mi uvijek našli djeci ciljeve koji su im ostvarivi i onda bismo dizali ljestvicu po principu uvijek element više. Tako da djetetu, odnosno malom Spartancu ili Spartanki stvorimo stimulativno okruženje u kojem se osjeća kao pobjednik. Čak i naša interna natjecanja su vođena tom krilaticom #SviSmoPobjednici jer nam svako dijete dobije zlatnu medalju, diplomu, čokoladno mlijeko, kiki i ostale nagrade. Na svakom treningu i spartanskim igrama svako dijete je pobjednik. I tako je naša Vanja jednom rekla, Nikola što kažeš da nam bude hashtag #SviSmoPobjednici. To mi je proparalo uši nevjerojatno. Odmah sam se složio s time.

I sad svaki dan govorimo da smo svi pobjednici. I djeca i roditelji i treneri i gospođa koja nam čisti dvoranu i gospodin što nam popravlja dvoranu i održava. I ovaj portal DalmacijaDanas i svi koji imaju svoj prst u Sparti i oni koji će tek imati. SviSuPobjednici. Svi koji se trude, rade i stvaraju nešto dobro. Čak i kada ne vide rezultate svog truda, s takvim stavom, svi su pobjednici.