PRIČE O SPARTI VOL. 21 Čekamo sunce nakon oluje, a prve zrake se već vide u djeci i roditeljima koji nas nisu napustili

Nikola u novoj Priči o Sparti dijeli svoja razmišljanja o novonastaloj situaciji, a evo što ga najviše hrabri i potiče na daljnji rad


U sred ove priče o Sparti, naučili smo da je svaku nevolju koja nam se dogodila slijedilo nešto dobro za nas.


Uvijek je nakon oblaka i oluje izlazilo sunce. Nakon što smo saznali da moramo iseliti iz prostorija na Duilovu, naišli smo na natječaj za zakup skloništa u miru. Bilo je to par tjedana prije našeg vjenčanja. Tvrtka Pleter preuzela je hotel Zagreb unutar kojeg smo uredili dvoranu za djecu.

Upravitelj hotela nije mogao ništa učiniti za nas, već je učinio mnogo kad nam je ustupio prostoriju na korištenje. Privremeno smo se smjestili na Gripama u dvorani tae kwon do kluba Marjan. Ustupili su nam nekoliko termina kako bi djeca mogla trenirati. Par dana nakon naišli smo na spomenuti natječaj. Time je počelo dugo putovanje.

Iz prve nismo uspjeli dobiti natječaj jer nas je pretekao čovjek koji je znao čime stječe prednost i učinio tako. Iz druge, pomalo pametniji i iskusniji, uspjeli smo dobiti pravo na najam skloništa u miru. Sklonište je bilo potpuno devastirano, a sada je oaza za dječje treninge.

Još se oporavljamo od najnovije nevolje, poplave koja nas je zadesila u studenom 2018. godine. Polako se oporavljamo i čekamo novo sunce nakon oluje. Mirni, znajući da se njegove prve zrake već vide u djeci i roditeljima koji su ostali s nama i u ovakvim, neočekivanim uvjetima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime