Prekrasno okruženje u Beleku: Bijeli zaključili prvi trening u Turskoj, “pao” i kupanjac u hladnom bazenu

Nogometaši Hajduka pod vodstvom trenera Željka Kopića i njegovog stručnog stožera uspješno su zaključili prvi trening na ovosezonskim pripremama u turskom Beleku gdje su stigli sinoć oko 21 sat po lokalnom vremenu.


Radili su Bijeli intenzivno više od 120 minuta na izvrsnom travnjaku u prekrasnom okruženju sportskog kompleksa unutar hotela Kempinski što se može vidjeti na fotografijama i u videoprilogu. Uvjeti koji vladaju su zaista idealni, a hajdukovce je na prvom treningu dočekalo sunčano vrijeme uz temperaturu od 16 stupnjeva Celzijevih. Zadovoljstvo uvjetima za trening, a i samim smještajem iskazao je i Hajdukov trener. Ne nedostaje Bijelima apsolutno ništa te se mogu isključivo mogu koncentrirati na nogometni dio. S Hajdukovom ekspedicijom u hotelu je i osmoplasirana ruska momčad Arsenal Tula, izvjestio je Hajduk preko službene web stranice.

Inače, nakon dugog jučerašnjeg putovanja jučer iz Zagreba preko Istanbula do Antalyje, te prospavane noći, hajdukovci su jutros imali buđenje oko 8:30 sati po lokalnom vremenu, a devedeset minuta kasnije započeli su i prvi trening u okviru središnjeg dijela priprema.

Jutarnji trening bio je baziran isključivo na kondicijskom dijelu. Vježbe je nadgledao i koordinirao Luigi Febbrari zajedno s ostalim trenerima. Najprije se radio trening snage, a potom i podizanje aerobnih kapaciteta kako bi momčad fizički što spremnija dočekala početak proljetnog dijela. Novi trening planiran je u poslijepodnevnim satima, a uvježbavat će se tehničko-taktički elementi. Bijeli će svakodnevno do 31. siječnja trenirati unutar kompleksa hotela, svega nekoliko desetaka metara od svojih soba. Odvojeno su radili Marko Futacs i Gustavo Carbonieri koji su i dalje u procesu oporavka, a današnji jutarnji trening zbog lakših zdravstvenih tegoba preskočio je napadač Hugo Almeida.

Nakon napornog treninga, regeneracija u hladnom bazenu

Nakon intenzivnog dvosatnog kondicijskog treninga kojeg su igrači Željka Kopića odradili na igralištu u sklopu hotela Kempinski, uslijedila je regeneracija u hladnom bazenu koja je bitna radi što bržeg oporavka mišića uslijed brojnih aktivnosti koje su planirane u idućem pripremnom razdoblju.A na teren će Bijeli već u poslijepodnevnim satima kada slijedi novi trening u drugom danu turskih priprema. Glavninu trenažnog procesa u Turskoj Bijeli će odraditi u ritmu dvaput dnevno…

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0