Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović višednevni posjet SAD-u počela je u Clevelandu. Tamo se susrela i sa Stipom Miočićem, svjetskim prvakom u UFC-u u teškoj kategoriji, javlja HRT.
Predsjednica je navukla rukavice te je s Miočićem odmjerila snage. Miočić je od predsjednice dobio hrvatski dres s brojem 10. Miočić i njegova kći iskoristili su priliku i fotografirali se s predsjednicom.

Predsjednica će na 74. zasjedanju Opće skupštine UN-a podržati provedbu reforme UN-a, založiti se za jačanje multilateralizma i upozoriti na važnost održivog razvoja i očuvanja okoliša, s posebnim naglaskom na zaštitu Jadranskog mora.

U subotu će biti u Pittsburghu gdje će u crkvi Sv. Nikole nazočiti misi i poslije govoriti u Hrvatskoj bratskoj zajednici u povodu 125. obljetnice njezinog osnutka.
Grabar-Kitarović je uoči odlaska obavijestila Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa da će dio putovanja biti privatan, odnsno da će nakon završetka zasjedanja Opće skupštine posjetiti Boston, gdje na Harvardu studira njezina kći. Sve troškove vezane uz to, predsjednica će platiti sama.1 KOMENTAR

  1. FRANO MARXISTA;
    POŠTOVANOJ SNAŠI SA PANTOVČAKA BI SAVJETOVAO,KUHAČU U RUKE I OGAJAJ UNUKE.
    POŠTVANA GOSPOĐO ,IONAKO STE ZAUZELI MJESTO NA DRUŠTVENO-POLITIČKOJ LJESTVICI KOJE NIPOČEMU NE PRIPADA, NE VAMA ZBOG TOGA ŠTO STE KOLINDA GRABAR,NEGO ZATO ŠTO STE OSOBA KOJA NEMA IZGRAĐENU SVIJEST NA ONOM STUPNJU NA KOJEM SE MORA MISLITI I SA KOJEG SE APSOLUTNO MOŽE UPRT PRSTOM U RODNO MJESTO ISTINE, KOJE NA TOM MJESTU PRIPADA TOJ OSOBI TE SVIESTI.
    MEĐUTIM VI ,POŠTOVANA GOSPOĐO KOLINDA, NIPOČEMU NE PRIPADATE TOJ KATEGORIJI ,REKO BI HEGEL, DVONOŽNIH LJUDSKIH BIĆA KOJA SU SPOSOBNA OBAVLJATI JEDNU DRUŠTVENO-POLITIČKU FUNKCIJU ,KOJA JE POSEBNO ODGOVORNA, TIČUĆI SE KREALIZACIJE DRUŠTVENO-POLITIČKE PERSPEKTIVE RAZVOJA I ŽIVLJENJA JEDNE DRUŠTVENE ZAJEDNICE,KOJA JE IMENOVANA DRŽAVOM. VI STE OVOM HRVATSKOM ČOVJEKU I NJEGOVOJ DRUŠTVENOJ ZAJEDNICI, U KOJOJ JE ŽVIO I SADA ŽIVI ,NAMETNUTI, TO SVAK ZNA, OPĆE POLITIČKIM KOMBINACIJAMA ZAPADNE SVETE ALIJANESE KOJOJ JE POKROVITELJ ZLOČINAČKO KRŠĆANSTVO ,A KOJE INAČE VLADA SVIJETOM ZBILJE , SREĆA ,SAMO JOŠ KRATKO ,OBZIROM NA VISOKI STUPANJ RAZVOJA TEHNIKE I TEHNOLOGIJE KOJA RUŠI SVE DOSDAŠNJE DRUŠTVENE I INDIVIDUALNE PODJELE ,SA BILOKOJEG STAJALITA LJUDSKE PERESPEKTIVE ŽIVLJENJA. PA POŠTOVANA SNAŠO SA PANTOVČAKA ,PORUČUJEM VAM ILI PRIMITE TO KAO SAVJET ,DA SE ,DOK JE JOŠ VRIJEME,KOLIKO ,TOLIKO POVOLJNO ZA VAS I ZA NAROD KOJI VAS JE DO SADA TRPIO , IZGUBITE I SA VAMA SVA NAŠA SJEĆANJA NA NEUKU I NAMETNUTU AVGANISTANSKU VOJNIKINJU OD STRANE ,KAKO NEVEDOH, SVETE ZAPADNE ALIJANSE I NJENE POKROVITELEJICE ZLOČINAČKE KRŠĆANSKE CRKVE.

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime