Predsjednica odgovorila na prozivke kako izbjegava sučeljavanje: “Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite”

Milanović je kazao da neće doći ako ne dođe predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović jer, kako je kazao - debata bez predsjednika u hrvatskom sustavu nema smisla


Predsjednički kandidat Zoran Milanović u Donjem Lapcu boravi u sklopu predizborne kampanje, a za sučeljavanje je kazao da neće doći ako ne dođe predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović jer, kako je kazao – debata bez predsjednika u hrvatskom sustavu nema smisla.


Ne želi se suočiti samo s predsjedničkim kandidatom Miroslavom Škorom. “Jer on nije predsjednički kandidat, ali s predsjednicom, Škorom i Kolakušićem – da”, kazao je Milanović, prenosi N1.

Dodao je da su ovo prvi izbori u Hrvatskoj na kojima nema predsjedničke debate te da aktualna predsjednica “kukavički i od početka bježi od debate u prvom krugu”. Smatra da se i u drugom krugu može očekivati isto, bude li ga bilo. Za drugi krug izbora navodi da će biti potpuno nova priča.

Nije trebalo dugo da mu Kolinda odgovori.

– Sučeljavanje? Pokažite onaj minimum poštovanja prema našim ljudima, recite što im nudite, kako vidite budućnost ovog naroda i ove države, uobličite to u pristojan dokument te sučelimo programe.

Recite ljudima u kojim bi se područjima angažirali, s kojim inicijativama ili prijedlozima politika, koji su vaši društveni i državni prioriteti. I ne izvlačite se na predsjedničke ovlasti. Programi, a ne prijetnje i galama – poručila je.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

  1. DEMOKRACIJA NA ISPITU
    Televizije trebaju bezuvjetno ponovno i javno objaviti termin sučeljavanja i održati debatu sa kandidatima koji dođu. Važnije je valjda poštivati volju građana a kandidati naka odluće žele li biti KANDIDATI ilI neka se bahate doma pred svojim ogledalom. Ako televizije ponovno odustanu kao što je bio do sada slučaj sa RTL i NOVA, odna je to otvoreno ponižavanje, bojkot i nepoštivanje prava građana na informaciju.

  2. Dugo sam se pitao i razmisljo sto je to lijepa nasa Hrvatska postala pod ZLOCINACKIM HDZ-om i dosao sam do zakljucka; HRVATSKA JE U CJELINI SPOMENIK KORUPCIJI I NEPOTIZMU!

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime