PREDSJEDNICA. JER HRVATSKA ZNA: Kolinda predstavlja svoj program, Jakov sve zasjenio

Bilo je tu pogrešaka i propusta, ali pokazala sam i dokazala sposobnost da predstavljam Hrvatsku i predvodim ostvarivanje naših ambicija, jer Hrvatska zna i mora biti ambiciozna!, poručila je predsjednica.

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas predstavlja svoju kandidaturu za novi mandat na čelu države. Program s kojim će ići u utrku za drugi mandat na Pantovčaku počeo je oko 11 sati, a Kolinda je predstavila i slogan koji glasi: Predsjednica. Jer Hrvatska zna!


Skup je počeo nastupom Olivera Mlakara koji je tražio riječi da nahvali Kolindu, a onda je svečano predstavio Kolindu, Plenkovića, Jandrokovića i Bandića te Kolindinog supruga. Od svih je najveće ovacije dobio upravo – Jakov.

HDZ-ovci su mu i skandirali “Jakov, Jakov”, a Grabar-Kitarović zahvalila je HDZ-u na ponovnoj potpori.

– Bez vas, dragi moji, ne bih danas bila predsjednicom, kao ni bez potpore hrvatskih državljana, zahvalna sam HDZ-u na kandidaturi, ali čvrsto držim da i svi članovi HDZ-a žečle da budem čimbenik okupljanja i spajanja u Hrvatskoj, zamašnjak novog hrvatskog zajedništva, – rekla je predsjednica.

– Meni ovaj dan ima posebnu simboliku, urpavo na današnji dan prije točno pet godina predstavila sam izborni program za bolju Hrvatsku. Tada sam zatražila vaš glas, vaše povjerenje i započela put zajedništva i stvaranja bolje Hrvatske. Rekla sam bit ću vaša predsjednica i duboko vjerujem da sam to i ostvarila, – kazala je.

U svom programu Kolinda je predstavila i sedam područja koja smatra ključnima te će se njima posvetiti u drugom mandatu. Program je pisala sama, ali uz savjete stručnjaka.


Naglasci programa su na sigurnosti društva, blagostanju obitelji, Inicijativi triju mora te demografiji.

Također, u svom govoru će podsjetila je kako je sudjelovala u rješavanju problema plinifikacije Slavonskog Broda, izmještala Ured po Hrvatskoj, održala 60-ak gospodarskih foruma, Gospodarskih vijeća. Spomenula je i kako je u pet godina mandata rezovima u Uredu uštedjela 25 milijuna kuna, a Pantovčak je posjetilo oko 10 tisuća ljudi. 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime