Pravobraniteljica za ravnopravnost spolova Višnja Ljubičić bila je gošća na N1 televiziji.

‘Mislim da to puno govori o njemu u razdoblju kad je bio premijer. Kada je primao četiri godine izvješća pravobraniteljice podržavao ta izvješća i potom su oni slani u parlament. Ne bih htjela govoriti o tome koliko je institucija pravobraniteljice napravila u posljednjih nekoliko godina, mislim da djela govore dovoljno’, kazala je Ljubičić na prozivke predsjednika Zorana Milanovića.

Podsjetimo, danas je predsjednik Zoran Milanović sudjelovao na komemoraciji u povodu obilježavanja 78. obljetnice talijansko-četničkih zločina u zaleđu Omiša, nakon čega je dao izjavu novinarima.

U izjavi se dotaknuo saborskih zastupnica Dalije Orešković i Marijana Puljak, udruge B.a.B.e i rada Pravobraniteljice za ravnopravnost spolova za koju je kazao kako se ne može jednostavno ni sjetiti njena imena.

‘Drago mi je da se javila pravobraniteljica. Postoje ljudi koji obnašaju pa dosta važne javne funkcije, a da vi, a i ja kao predsjednik države, u prvi mah se nisam mogao sjetiti imena. Zove se Višna Ljubičić. Znate od kada je na toj dužnosti? Izabrana je krajem 11. mjeseca 2011. godine, par tjedana nakon što sam ja postao premijer. Onda je osam godina radila svoj posao, toliko da stvarno ne znam kako se zove.

U prosincu 2019. godine dobila je još osam godina mandata, o vašem trošku. Opet nekako po izborima. Njezin posao je da reagira u ovakvim situacijama, dobro. Ja joj kažem da nisam nikoga uvrijedio. Želiš da te se tretira kao Amazonku? Onda budi spremna na to’, kazao je danas predsjednik Milanović.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

1 KOMENTAR

  1. ZORAN MILAOVIĆ,JE PO MENI ,SASVIM DRUGI ZORAN KOJI I TREBA BITI TAKAV KAKAV BIVA,DIREKTAN ,OŠTAR, KOREKTAN, KONKRETAN I NAJMANJE POMIRLJIV SA ONIM POJAVAM SA KOJIMA SE NIKADA NI BLIZU NE SMIJE BITI ,A ONE SU NACISTIČKO-KLRERIKALNO-TRIBALNO-TALIBANSKOG KARAKTERA.A UPRAVO TAKVE POJAVE SU NAJČEŠĆE PREDMET RASPRAVA U SABORU ,U JAVNOM DISKURSU,ALI UVIJEK IM JE POKROVITELJ ZLOČINAČKO-KRŠČANSKO-KLERIKALNO PODNEBLJE ,NAŠE DALMATINSKE ZAGORE I HERCEGOVINE GLAVNOG DUHVNOG RESURSA ,STEPINČEVSKE NEKADAŠNJE BOŽJE DRŽAVE .

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime