Konferencija za medije policije: Dovršeno kriminalističko istraživanje ubojstva u Omišu

Splitska policija uhitila je u četvrtak ujutro dvojicu muškaraca u Omišu za koje se sumnja da su naručili i organizirali ubojstvo 38-godišnjeg Karmelina Fistanića iz Piska 9. studenog ove godine u Omišu


Jutros se u prostorijama Policijske uprave splitsko-dalmatinske održava konferencija za novinare vezano uz dovršeno kriminalističko istraživanje.


VEZANI SADRŽAJ:

Na konferenciji su prisutni Ante Matković, načelnik Sektora kriminalističke policije, Ivica Buzov, voditelj Službe općeg kriminaliteta i Vlade Perkušić, načelnik Policijske postaje Omiš.

Podsjetimo, splitska policija uhitila je u četvrtak ujutro dvojicu muškaraca u Omišu za koje se sumnja da su naručili i organizirali ubojstvo 38-godišnjeg Karmelina Fistanića iz Piska 9. studenog ove godine u Omišu.

Uhićeni su J.P. za kojeg se smatra da je naručio ubojstvo svog bivšeg poslovnog partnera te V.Z. koji je, sumnjaju u policiji, pomogao organizirati likvidaciju. U Šibeniku je policija uhitila S.R., bivšeg motociklističkog prvaka i čovjeka s podebljim kriminalnim dosjeom za kojeg sumnjaju da je izvršio egzekuciju odnosno da je ispalio najmanje šest hitaca u glavu sada pokojnog Fistanića.

“Pretragom stana u Šibeniku kod 47-godišnjeg Ringwalda su pronašli 42,3 grama kokaina, 125 grama hašiša, 9,35 grama amfetamina te 41 komad streljiva”, rekao je načelnik Sektora kriminalističke policije Ante Matković.

Policija je potvrdila da je Ringwalda bio sam u trenutku likvidacije te da je između njega i žrtve postojao spor na sudu u kojem je Fistanić od njega potraživao 10.000 kuna.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime