37-godišnja hrvatska glumica Petra Kurleta na svoje je InstaStoryju otkrila da je zadnja dva dana provela na Hitnoj. Bez obizira što nije željela otkriti razlog odlaska u bolnicu, naglasila je da je dobro.

Objavu je odlučila posvetiti jednoj djevojci koja ju je utješila.

“Zadnja dva dana provela sam na Hitnoj. Sada sam dobro i ne bih o tome niti pisala da mi nije u agoniji i nepodnošljivosti boli prišla divna nepoznata osoba. Bile smo same u hodniku, ja šćućurena u nekom mračnom kutu na krevetu. Primala sam infuziju i tiho jecala. Djevojka se sažalila, prišla mi i zagrlila me. Počele smo pričati i ubrzo mi je pružila narukvicu. ‘Ne znam jesi li vjernica, ali ja ih izrađujem pa nek’ te čuva’.

Nisam stigla objasniti svoj komplicirani odnos s Bogom, ali me sama gesta duboko dirnula. Stisnula sam narukvicu čvrsto. Svugdje postoje divni ljudi, u to sam se već toliko puta uvjerila. U svojoj nepodnošljivoj boli taj tračak svjetlosti značio mi je puno. Znala sam da ću se htjeti i ovako zahvaliti, ali djevojka je govorila da to sad stvarno nije važno… Jedva sam ju nagovorila da mi da ime svog Instagram profila” – napisala je Petra na Storyju svoga Insgtagrama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Evo još malo igre “pronađi razliku”, jer vidim da vam se svidjela.🤗♥️ . #tb #photorecreation #twoyearsago #littlefamily

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Ovaj GIVEAWAY koji smo vam @ayelen_creations i ja pripremile, dođe mi da i sama zaigram!🤗 Igrate za: Predivnu i vrijednu kreaciju @ayelen_creations u obliku ogrlice od mesinga, srebra i labradorita u koju možete pohraniti ulja + bočicu ulja “Sara” koje je jedno od mojih najdražih blendova za emotional support, a sadrži čista eterična ulja Ylang ylang-a, geraniuma, lavande, naranče, blue tansy-a, cedra, ruže i bijelog lotusa u baznom bademovom ulju. Cvjetnog je mirisa i može se nanositi direktno na kožu, poput parfema. Sve što trebaš napraviti je; 1. zapratiti profile @petrakurtela i @ayelen_creations 2. lajkati ovaj post 3. označiti dvije osobe koje vole fine mirise i ručno rađen nakit 😀 EXTRA podijeli ovaj post na svoj story i tagiraj nas! SRETNO SVIMA! *vrijednost ogrlice i ulja je 1140kn *darivanje je internacionalno – a sretnika ćemo odabrati u petak 02.10.2020 i objaviti u subotu putem storija! *ovo darivaje nije nikako povezano ili sponzorirano s Instagramom *giveaway profili biti će diskvalificirani

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)


Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime