POPUŠTANJE MJERA? Plenković: Sutra ćemo predstaviti nove odluke, građane treba nagraditi

'Razmišljamo o nekoliko mogućih iskoraka koje ćemo sutra predstaviti na Vladi', kazao je Plenković


Nakon što je HDZ predstavio Davora Filipovića kao kandidata za gradonačelnika Zagreba, predsjednik Vlade Andrej Plenković komentirao je i moguće popuštanje epidemioloških mjera, javlja N1.


‘Mislim da se ovim okolnostima treba nagraditi naše sugrađane koji su pokazali veliku dozu strpljenja i odgovornosti. Razmišljamo o nekoliko mogućih iskoraka koje ćemo sutra predstaviti na Vladi’, kazao je Plenković.

Podsjetimo, u Hrvatskoj je potvrđena i prisutnost britanskog soja koronavirusa, a hoće li to utjecati na popuštanje mjera za N1 je objasnio član Vladina Znanstvenog savjeta Ozren Polašek.

‘Svakako želimo svi razmišljati o popuštanju jer sad nam je jasna i psihološka i ekonomska cijena ovakve situacije u kojoj su ovakve mjere na snazi. Nadao sam se da ćemo ići u tom smjeru. Međutim, pojava tih sojeva i situacija iz drugih zemalja iz Europe ne daje nam puno nade, ali nije ovo smak svijeta. Trenutno smo u dobroj situaciji i danas smo razgovarali kako to zadržati, bez obzira na okruženje i na činjenicu da je danas potvrđena nova varijanta koja je izgledno i prije već bila kod nas, ali danas imamo definitivnu potvrdu da se širi kod nas’, rekao je Polašek.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
4
Hagić
1
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime