POPUŠTANJE MJERA Božinović: “Odluka o nužnim mjerama će stupiti večeras u ponoć”

Evo do kada će trajati


Stožer od 11 sati drži presicu nakon što je vlada na svojoj jučerašnjoj  sjednici predstavila minimalno popuštanje mjera. Učenici svih razreda osnovne škole vratit će se u škole i dozvolit će se sport na otvorenom. Uz to, bit će dozvoljeno bavljenje sportom na bazenima i u balonima.


I to je od popuštanja mjera – to.

Iako se raspravljalo o tome da bi se kafićima omogućilo prodavanje kava za van te da bi se otvorile teretane, to se nije dogodilo, što je Index jutros i prvi najavio. Podsjetimo, ugostitelji su se žalili kako je nepravedno da oni u kafićima ne mogu prodavati kavu za van, a da to mogu pekarnice i benzinske postaje. No zabrana prodavanja napitaka za van ostala im je i nakon današnjeg popuštanja. Istu su sudbinu doživjele teretane, koje ostaju zatvorene unatoč tome što se već neko vrijeme spekulira o njihovom otvaranju.

Ugostitelji i poduzetnici su zbog svega bijesni. Najavili su prosvjede, a mnogi od njih i otvaranje 1. veljače, unatoč mjerama Stožera i vlade.

Božinović: Blago popuštanje stupa na snagu već večeras u ponoć

Riječ preuzima Božinović.

Odluka o nužnim mjerama će stupiti večeras u ponoć i trajat će do 15. veljače.“Od AstraZenece bismo trebali dobiti cjepivo u tri tranše”, rekao je Capak, piše Index.

 Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime