Sucu istrage splitskoga Županijskog suda u utorak je priveden Marin M., i to zbog napada na službenu osobu i prijetnje policajcima.

Prema kaznenoj prijavi, muškarac je u nedjelju oko 18:15 pokušao provaliti u parkirani automobil koji je bio u blizini autobusne stanice u Podgori. No, tada nailazi makarski policajac Luka D. u svom automobilu i vidjevši što ovaj radi, zaustavlja se, izlazi iz vozila i prilazi njemu tada nepoznatom muškarcu, javlja Slobodna Dalmacija.

Ovaj se, pak, upućuje prema policajcu i prijeti mu govoreći: “Smeće jedno policijsko, ti si na redu, nećeš nigdje odavde”, te je zamahnuo šakom prema policajčevu licu. Ovaj uspijeva blokirati udarac, hvata nasilnika u “kravatu” i govori mu da prestane napadati.

No, pobješnjeli muškarac ne staje te svom snagom zariva zube u policajčevo bedro. Dok se ugriženi policajac borio s mahnitim lopovom, u pomoć mu je priskočio i jedan prolaznik, koji je napadača uhvatio za desnu ruku pa su i nasilnik i policajac pali na pod. Dok je padao, muškarac je čak uspio pljunuti policajca u usta, a nakon što su ga on i prolaznik silom pritisnuli o pod dok ne dođe policijsko pojačanje, ovaj mu je prijetio govoreći da mu je zapamtio lice, da će doznati gdje živi i da će pobiti i njega i cijelu njegovu obitelj.

Tada u pomoć stiže policijsko vozilo s još četiri policajca, no to nije obeshrabrilo Marina M., koji se i dalje opire svom snagom i prijeti. Jednom od njih je rekao da zna gdje živi i da će mu pobiti sve u kući, drugom je kazao: “Zapamtio sam te, ti si najgori, ubit ću i tebe.” Cijelo je vrijeme vikao da dođu jedan po jedan na obračun s njim, psovao ih i govorio da će ih sve pobiti.

Naposljetku su ga, usprkos njegovu opiranju i bijesnim prijetnjama, uhitili. Očekuje se da će ODO Split od suca istrage tražiti da mu se odredi istražni zatvor.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime