Policijski službenici Policijske postaje Obrovac dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za kaznena djela prijetnje i oštećenja tuđe stvari.

Naime, sumnjiči ga se da je u ponedjeljak navečer u Muškovcima prilikom narušavanja javnog reda i mira, prijetio 64-godišnjaku i 36-godišnjaku te oštetio dva njihova osobna vozila.

Uz kaznenu prijavu zbog prijetnje i oštećenja tuđe stvari, 40-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Također je tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno kako su 40- i 64-godišnjak prethodno narušili javi red i mira na naročito drzak način, te protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog u prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i izrečena im je mjera opreza zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanje veze.

Isto tako, utvrđeno je kako su tom prilikom 40-godišnjak i 29-godišnjak  upravljali neregistriranim vozilima, zbog čega su sankcionirani poradi prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime