O prometnoj nesreći koja se jučer popodne dogodila u centru Zagreba, a u kojoj je ozlijeđen sin Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića, izvijestila je i policija.

Oko 16 sati 31-godišnjak je upravljao Hondom Accord krapinskih registracija, kretao se Gajevom ulicom u smjeru sjevera. Došao je do raskrižja s Ulicom baruna Trenka, ušao je u raskrižje i zadržao smjer kretanja ravno i tom prilikom naletio je na Land Rover njemačkih registracija kojim je upravljao 29-godišnjak, a kretao se Ulicom baruna Trenka u smjeru istoka. Došavši do raskrižja zadržao je smjer kretanja ravno.

Od siline udara Land Rover je odbačen na nogostup te se potom i zabio u zid zgrade ispred kućnog broja 6 u Ulici baruna Trenka, izvijestili su iz policije.

Dodali su kako je djetetu liječnička pomoć pružena u Dječjoj bolnici u Klaićevoj, a utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede.

Zbog toga bi, ako se kvalifikacija ozljeda u međuvremenu ne promjeni, cijela nesreća trebala završiti u sferi prekršaja te protiv vozača neće biti podizane kaznene prijave, javlja Večernji.hr.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime