POKUŠALI IZIGRATI ZABRANU Stolovi bili krcati, Civilna zaštita ogradila trakom štekate na Rivi i u nekim trgovačkim centrima

Danas su trakom ograđeni štekati kafića na Rivi u kojima se posljednja dva dana masovno sjedilo


Kako smo ranije izvijestili, na ulicama Splita posljednjih dana mogu se vidjeti osobe u odorama Civilne zaštite. Radi se pričuvnim pripadnicima Državne intervencijske postrojbe koji s inspektorima i profesionalnim pripadnicima postrojbe rade izvide i postupanja na terenu.


“PATROLA” ULICAMA SPLITA Aktivirani pričuvni pripadnici Državne intervencijske postrojbe CZ-a: “U petak ćemo kontrolirati trgovačke centre”

– Aktivirali smo pričuvne postrojbe Civilne zaštite. Oni u parovima obilaze teren i prikupljaju informacije s terena, upozoravajući ljude na poštivanje mjera. Ako baš bude kršenja mjera, radit će se zapisnik koji će se dostaviti nadležnom područnom uredu. Ako se mjere učestalo krše, inspektor izlazi na teren i izriče kaznu – kazali su nam prekjučer u Područnom uredu civilne zaštite Split.

Crni petak ipak privukao ljude u trgovačke centre, patrole Civilne zaštite imale posla preko glave

Jučer su oni imali pune ruka posla, prije svega zbog dijela ugostitelja koji nije zatvorio svoje štekate i u kojima su građani pili kavu za van.

 

Jučer su zbog toga morali trakom ograditi nekoliko štekata u splitskim trgovačkim centrima, a danas su trakom ograđeni štekati kafića na Rivi u kojima se posljednja dva dana masovno sjedilo.

– Koji je smisao epidemioloških mjera ako se neki štekati i dalje koriste? Smisao mjera je spriječiti daljnju zarazu, a neodgovorni građani tome ne doprinose – doznajemo od svog izvora iz Civilne zaštite…

Moja reakcija na članak je...
Vau
35
Haha
25
Hagić
8
Hmmm
6
Plač
4
Grrr
90
Molim?
16

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime