POKUŠAJ TEŠKOG UBOJSTVA Bivšoj supruzi ušao u stan, nožem je izrezao po rukama i izbo po tijelu

Oštećenica je zadobila ozljede teške i opasne po život

Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku je, nakon ispitivanja privedenog hrvatskog državljanina (1964.), donijelo rješenje o provođenju istrage protiv njega zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju.


Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 56-godišnjak 19. studenog 2020. oko 7 sati u Brodarici, nakon što je došao u stan u kojem živi njegova bivša supruga s kojom je u lošim odnosima, počeo vikati na nju, a potom je u nakani da je usmrti, nožem joj zadao rezne rane ruke i ubodne ozljede po tijelu zbog kojih je trpjela velike fizičke i psihičke boli. Oštećenica je zadobila ozljede teške i opasne po život, a život joj je spašen zahvaljujući hitnoj medicinskoj intervenciji.

Državno odvjetništvo podnijelo je sucu istrage Županijskog suda u Šibeniku prijedlog da se protiv okrivljenika odredi istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke. Sudac istrage je prihvatio prijedlog i okrivljeniku odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana.

Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
2
Hagić
1
Hmmm
0
Plač
18
Grrr
10
Molim?
4

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime