POKOPAN MIROSLAV TUĐMAN Na sprovodu se okupilo više od stotinu ljudi

Podsjetimo i da je prema važećim epidemiološkim mjerama na pogrebima, posljednjim ispraćajima i polaganjima urni dozvoljeno najviše 25 osoba, sućut ožalošćenima se ne smije izražavati bliskim kontaktom, a uprave groblja obvezne su nadzirati pridržavanje protuepidemijskih mjera


Na zagrebačkom groblju Mirogoj danas je sahranjen Miroslav Tuđman, HDZ-ov saborski zastupnik i sin Franje Tuđmana, prvog predsjednika neovisne Hrvatske.


Podsjetimo, on je početkom siječnja hospitaliziran zbog komplikacija izazvanih koronavirusom te je stavljen na respirator. Preminuo je 31. siječnja u Klinici za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević u Zagrebu.

Na sprovodu Tuđmana okupilo se više od stotinu ljudi, a pozvano je i dvadesetak pripadnika vojske. Među okupljenima su bili članovi HDZ-a, među kojima premijer Plenković, Oleg Butković, Gordan Jandroković, Vili Beroš

Podsjetimo i da je prema važećim epidemiološkim mjerama na pogrebima, posljednjim ispraćajima i polaganjima urni dozvoljeno najviše 25 osoba, sućut ožalošćenima se ne smije izražavati bliskim kontaktom, a uprave groblja obvezne su nadzirati pridržavanje protuepidemijskih mjera, javlja Index.

 

 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
3
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime