Pogledajte spot splitske grupe Ocean

Popularnost ovog benda polako ali sigurno raste kod zrele i zahtjevne publike koja zna prepoznati kvalitet


Grupa Ocean objavila izvrstan video spot za singl “SVE ŠTO VOLIM TVOJE OČI ČUVAJU”


Pomalo sanjiva, sexy pjesma sa izrazito lijepom linijom saxofona u izvedbi splitskog majstora Siniše KovačićaKemije malo koga ostavlja ravnodušnim. Za to su se pobrinule i izrazito moćne vokalne izvedbe Gordana Bulića i Marice Vilibić kao i majstorski pogođen aranžman i produkcija u izvedbi Oceanovog autora Dina Pleštine i poznatog kanadskog producenta Phila Andersona.

Ovaj izvrstan spot i singl grupe Ocean je svojevrsna predhodnica nadolazeće koncertne turneje i promocije albuma koji će s pravom konkurirati za jedan od najbojih pop albuma 2019. godine.

Izradu spota potpisuje splitski redatelj Matko Petrić (Oliver, Gibonni, Neno Belan). Spot je sniman na krovovima i prelipim urbanim lokacijama splitskog predjela Mertojak. U spotu se pojavljuje mladi splitski saxofonist Marin Klarić i mlada glumica Jana Matošić.

Grupa je u zadnje dvije godine izbacila nekoliko vrlo kvalitetnih singlova koji se nalaze na novom duplom albumu među kojima treba izdvojiti singlove “KAD ME POGLEDAŠ, ČUVAM TE, NEKOM KAO TI, JEDNOM, VRIME LJUBAVI, KORAK DO SNA”… Ocean je grupa koja je posvećena svom autorskom radu i rukopisu koji varira od “melankonicnih oliverskih balada pa do brzih i plesnih pop-rock i funky singlova poput KORAK DO SNA (sa Bernardom Bruno), VOODOO TOJ (sa Lovrom Lučinom), KAD ME POGLEDAŠ, FIBRA, KAD TEBE NEMA TU i mnogi drugi. Ovaj splitski bend ima iza sebe popriličnu i vrlo dojmljivu diskografiju od preko 40 kvalitetnih pop singlova koji se često mogu čuti i u radijskom eteru diljem regije.

Popularnost ovog benda polako ali sigurno raste kod zrele i zahtjevne publike koja zna prepoznati kvalitet koji oceanovci zasigurno imaju i u vokalnim izvedbama kao i u autorskom rukopisu.

Grupa ce 25. listopada nastupiti na Daruvar festu na poziv organizatora a zatim 28. i 29.10. uživo predstaviti svoj novi album i najbolje singlove na HTV-u u glazbenim emisijama POP-ROCK.HR i DOBAR DAN.

Nakon medijske promocije novog albuma grupa će krenuti na regionalnu turneju na kojoj će promovirati svoj dupli album KAD ME POGLEDAŠ.

Grupu Ocean trenutno sačinjavaju:

Dino Damir Pleština, autor, producent
Stjepan Radić, lead vokal
Gordan Bulić, lead vokal, gitara
Darko File Aljinović, klavir
Vice Pavlov, saxofon
Karlo Mihaljević, bas
Marica Vilibić, violina, lead vokal
Jan Ivelić, bubanj

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime