Maja Šuput Tatarinov prošli je tjedan na društvenim mrežama podijelila vijest da je trudna. Tada je istaknula da je u 15. tjednu trudnoće.

– Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir.

Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću – napisala je presretna Maja poručujući da će ona i suprug Nenad postati bogatiji za jednog članak obitelji.

“Jedan od najčudesnijih trenutaka u mom životu. Kad prvi puta vidiš ovako bebu, osjećaj je neopisiv”, napisala je 41-godišnjakinja uz objavljenu fotografiju s ultrazvučnog pregleda koja je snimljena 19. rujna.

“Beba udobno sjedi, nismo vidjeli spol. Ovo je bio 12. tjedan… Što mislite je li cura ili dečko? – upitala je Maja svoje pratitelje.

Bez obzira što se u komentarima nisu uspjeli dogovoriti je li curica ili dečko, svi su služni u jednom – neka dijete bude živo i zdravo.

 

 

 


Moja reakcija na članak je...
Vau
4
Haha
0
Hagić
2
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
1
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime