POČINJE 28. BOLSKO LITO Večeras debitantske večeri Festivala dalmatinskih klapa Omiš

U petak 16. lipnja na programu je izborna večer debitantskih klapa koja započinje u Teatrinu "Dva ferala" u 21.30 sati,

U Bolu na Braču započinje 28. Bolsko lito, festival kulture i zabave koji će trajati do listopada, a domaćima i gostima Bola ponudit će pregršt kulturnih događanja, klasičnih i zabavnih koncerata, izložbi, kazališnih predstava za odrasle i djecu kao i malih iznenađenja.
Kao i prethodnih godina, Bolsko lito počinje debitantskim večerima Festivala dalmatinskih klapa Omiš koje se ove godine u Bolu tradicionalno održavaju po sedamnaesti put.
U petak 16. lipnja na programu je izborna večer debitantskih klapa koja započinje u Teatrinu “Dva ferala” u 21.30 sati, a u subotu 17. lipnja na programu je Revijalna večer pobjednika također u Teatrinu “Dva ferala” u 21.30 sati.
Na posljednjoj natjecateljskoj večeri Festivala izvan Omiša za nagrade povjerenstva i publike, a time i prolaz na izborne večeri festivala borit će se devet debitantskih klapa, ženske klape Mir iz Međugorja, Anima Arbae s Raba, Bersice iz Zadra, Škuribanda iz Zadra, i Figurin iz Zagreba, a od muških klapa Herceg iz Čitluka, Porat iz Lumbarde s Korčule, Cima iz Šibenika i Timbar iz Šibenika. Debitantske večeri u Bolu vodit će Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći.
Organizator  i kreator Bolskog lita kao i debitantskih večeri Festivala dalmatinskih klapa Omiš je Centar za kulturu Općine Bol.


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0