POČELO JE Smijenjen zamjenik ravnatelja osječkog zatvora kojeg je spominjao Mamić

Pribića je Mamić spomenuo na presici u kontekstu, kako je rekao, nepozvanog dolaska na feštu u vikendici njegove žene u Buševcu

Zamjenik šefa zatvora u Osijeku Ljubo Pribić zatražio je razriješenje zbog slučaja Mamić, potvrđeno je RTL-u u Ministarsvu pravosuđa.


Podsjećamo, Pribić se nalazi na jednoj od fotografija koje je Zdravko Mamić na USB sticku poslao u USKOK.

“Gospodin Pribić je u ložu Maksimir ušao s nekoliko ljudi i predstavio mi je tu gospodu kao suce koji će mi suditi u Osijeku. To su bili suci Darko Krušlin, Zvonko Vekić te njihov prijatelj Zoran Škorić, direktor i vlasnik Osijek Koteksa. Dugo smo razgovarali i pričali o mom predmetu i budućem suđenju u Osijeku. U jednom trenutku sam skinuo sat s ruke, marke Audemars Piguet, i stavio ga na ruku Darka Krušlina. On je otišao s mojim poklonom na ruci u Osijek. Svemu ovome je prisustvovao osječki poduzetnik Drago Tadić koji se cijelo vrijeme s nama družio i pio. Poslije ću objasniti zašto je gospodin Drago Tadić bio s nama, uz gospodina Škorića, gospodina Pribića i gospodina Vekića’, kazao je Mamić na presici, prenosi Index.

Rekao je i da je Pribić nakon tog druženja u više navrata dolazio kod njega na stadion i kod Vlatke Peras, predsjednice Uprave GNK Dinamo, po sportsku opremu za sebe, suce Krušlina i Vekića te da se radilo o trenirkama, dresovima i tenisicama od Dinama i hrvatske reprezentacije. Mamić tvrdi da su kasnije Pribić i suci naručivali dresove Real Madrida s potpisima Luke Modrića i Matea Kovačića koje im je prenosio osječki poduzetnik Drago Tadić (koji je 2018. pobjegao u BiH nakon što je pravomoćno osuđen u aferi pokušaja podmićivanja sudaca Vrhovnog suda).

Pribića je Mamić spomenuo na presici u kontekstu, kako je rekao, nepozvanog dolaska na feštu u vikendici njegove žene u Buševcu, kada se slavila 30. godišnjica braka njegovog odvjetnika Veljka Miljevića i supruge.

“. U vikendici u mjestu Buševec pored Velike Gorice gospodina Željka Dolačkog koji je u zatvoru, slavili smo godišnjicu braka gospodina Miljevića i njegove supruge kad su nepozvani tada došli Zoran Vekić, Drago Krušlin, Ljubo Pribić, vozač koji ih je vozio, plus još jedan gospodin čije ime ću za sada zadržati. Došli su nepozvani, pjevali s nama, plesali s mojoj ženom, ljubili se s njom, Krušlin joj je pokazivao poruke koje je razmjenjivao sa svojom ženom…”, kazao je Mamić.


 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
1
Plač
1
Grrr
1
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime